avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echipament masina de servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echipament masina de servici

Salut. As vrea sa stiu, in cazul in care ai masina de servici pe perioada determinata (2luni), cine are obligatia sa o doteze cu echipamentul obligatoriu(vesta reflectorizanta, trusa, triunghi, etc.)?
Intreb asta, pentru ca cineva a primit o amenda pe teritoriul altei tari iar politistul a mentionat ca este pentru nepurtarea vestei reflectorizante dar masina nu avea in dotare si asta. Banii i-au fost retinuti din diurna cu motivatia ca ar fi vina lui ca nu a avut vesta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:32, 18 Aprilie 2012
Dotarea masinii cade in sarcina angajatorului si nu a salariatului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod rutier sabiebogdan sabiebogdan Indraznesc si eu sa intreb : faza de intalnire trebuie folosita si in localitati si in afara localitatilor ? Eu din Art.114 din Regulamentul de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Trusa, triunghiuri si stingator Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Mi-am cumparat recent o masinuță (second-hand binenteles pe criza asta!!!!!!!) si trebuie sa ma dotez cu trusa medicala, doua triunghiuri ... (vezi toată discuția)
Salutare! cine anume poate constata o contraventie rutiera? stand-up stand-up Salutare! Cine anume poate constata o contraventie rutiera? Si anume - am fost tras pe dreapta de un agent al Inspectoratului Judetean de Politie (Biroul de ... (vezi toată discuția)