avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... ce obligatii sociale si fiscale se platesc pt.venituri ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

ce obligatii sociale si fiscale se platesc pt.venituri din cedarea folosintei bunurilor ?

Avem urmatorul caz:
cetatean roman care locuieste intr-o tara din UE, obtine venituri din salarii si plateste asigurari intr-o tara din UE (nu in Romania) si obtine venituri din cedarea folosintei bunurilor in Romania.
Ce obligatii declarative si de plata are in Romania?
E rezident sau nerezident fiscal in Romania? (perioada in care e prezent in Romania nu depaseste 183 zile).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 13:33, 28 Mai 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri obtinute in strainatate tamaratamara tamaratamara Buna, Sunt cetatean roman, dar am plecat in 2008. In rastimpul asta: - am obitnut venituri din salarii intr-un alt stat UE cativa ani - am obtinut ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru nerezidenti care obtin venituri din chirii. ContSters320921 ContSters320921 Ma adresez la Dvs. pentru un ajutor ca sa clarific situatia mea privind cererea de plata CASS. In primul rand, mentionez ca sunt un cetatean roman, ... (vezi toată discuția)
Cass pentru persoane care nu realizeaza venituri in romania 2016 anca_marya anca_marya Buna ziua, In cazul in care o persoana cu domiciliul in Romania si resedinta in alta tara, realizeaza venituri si plateste asigurari medicale in tara in ... (vezi toată discuția)