DACA ESTE POSIBIL V-AS RUGA SA MA AJUTATI CU UN SFAT IN URMATOAREA PROBLEMA:
IN URMA CU TREI ANI UNCHII (SOT SI SOTIE) TATALUI MEU MI-AU FACUT CONTRACT DE INTRETINERE CU UZUFRUCT VIAGER IN CARE NOTARA A TRECUT TOT FELUL DE OBLIGATII DIN PARTEA MEA. IN URMA CU DOUA LUNI UNCHIUL A MURIT IAR RUDELE MATUSII BAGA STRAMBE. VA ROG SA IMI SPUNETI CE ACT AS PUTEA SA FAC PENTRU A DORMI LINISTITA NOAPTEA, FARA FRICA CA IN ORICE ZI AR PUTEA SA IMI STRICE ACTUL ACESTA. AM MUNCIT FOARTE MULT IN ACEA GARSONIERA, AM CHELTUIT BANI PE CARE NU II POT JUSTIFICA...
VA MULTUMESC MULT PENTRU ORICE SFAT!
Poti sa dormi linistit sarcina probei ca acel contract e o donatie revine celorlalti mostenitori si nu tie.Va fi nevoie sa intenteze o actiune in simulatie care va necesita martori.
>DACA ESTE POSIBIL V-AS RUGA SA MA AJUTATI CU UN SFAT IN URMATOAREA PROBLEMA:
>IN URMA CU TREI ANI UNCHII (SOT SI SOTIE) TATALUI MEU MI-AU FACUT CONTRACT DE INTRETINERE CU UZUFRUCT VIAGER IN CARE NOTARA A TRECUT TOT FELUL DE OBLIGATII DIN PARTEA MEA. IN URMA CU DOUA LUNI UNCHIUL A MURIT IAR RUDELE MATUSII BAGA STRAMBE. VA ROG SA IMI SPUNETI CE ACT AS PUTEA SA FAC PENTRU A DORMI LINISTITA NOAPTEA, FARA FRICA CA IN ORICE ZI AR PUTEA SA IMI STRICE ACTUL ACESTA. AM MUNCIT FOARTE MULT IN ACEA GARSONIERA, AM CHELTUIT BANI PE CARE NU II POT JUSTIFICA...
>VA MULTUMESC MULT PENTRU ORICE SFAT!
va rog sa-mi spuneti ce pot face in cazul in care am cumparat o garsoniera cu clauza de uzufruct viager si cel care locuieste in aceasta nu a platit intretinerea. Restanta fiind mare i s-a intocmit dosar.
pastreaza documente in legatura cu orice cheltuiala o faci in considerarea imobilului si matusii (chitante intretinere, lumina, telefon...)
>DACA ESTE POSIBIL V-AS RUGA SA MA AJUTATI CU UN SFAT IN URMATOAREA PROBLEMA:
>IN URMA CU TREI ANI UNCHII (SOT SI SOTIE) TATALUI MEU MI-AU FACUT CONTRACT DE INTRETINERE CU UZUFRUCT VIAGER IN CARE NOTARA A TRECUT TOT FELUL DE OBLIGATII DIN PARTEA MEA. IN URMA CU DOUA LUNI UNCHIUL A MURIT IAR RUDELE MATUSII BAGA STRAMBE. VA ROG SA IMI SPUNETI CE ACT AS PUTEA SA FAC PENTRU A DORMI LINISTITA NOAPTEA, FARA FRICA CA IN ORICE ZI AR PUTEA SA IMI STRICE ACTUL ACESTA. AM MUNCIT FOARTE MULT IN ACEA GARSONIERA, AM CHELTUIT BANI PE CARE NU II POT JUSTIFICA...
>VA MULTUMESC MULT PENTRU ORICE SFAT!
va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent
in cazul unui act de vanzare-cumparare cu uzufruct,este necesar sa fie stipulata absolvirea oricarori obligatii de intretinere,daca eu in calitate de cumparator nu doresc acest lucru?>
daca ati incheiat actul cu un uzufruct viager si unul a decedat , nu va putea cere rezilierea contractului decat cel cu care ati incheiat si care mai este in viata.
Testament
micutza19
Sunt casatorita iar eu cu sotul meu stam la bunicul lui.Bunicul vrea sa ne lase casa dupa moarte si noi ne-am gandit sa facem un testament. Ideea e ca bunicul ... (vezi toată discuția)