avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Emitere si comunicare decizie de pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Emitere si comunicare decizie de pensie de urmas

Buna ziua, am depus la Garda de Coasta Constanta care apartine de M.A.I . un dosar pentru pensie de urmas pentru copil, aveti idee cat dureaza pana vine decizia, poate are idee cineva , Multumesc. :-/
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:18, 18 Aprilie 2012
1. Conform Legii 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice casa de pensii trebuie sa emita deciziz in termen de maximum 45 de zile de la data depunerii cererii si apoi in 5 zile de la emiterea ei trebui sa v-o trimita acasa, prin posta.

2. Daca s-a depasit acest termen luati legatura cu Casa de pensii sectoriala si solicitati lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas m.a.i si alte venituri Larisa89 Larisa89 Buna seara, as avea si eu o nelamurire in legatura cu pensia de urmas m.a.i. si angajarea.Sunt studenta,beneficiez de pensie de urmas militara si in acelasi ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Adi93 Adi93 Buna ziua.Am urmatoarea problema si as dori raspunsuri din partea dumneavoastra. Tatal meu a decedat in urma cu 1 saptamana la varsta de 43 ani.Lucra la ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie adros adros Buna ziua! Imi puteti, spune, va rog, care este termenul limita in care se poate comunica decizia de pensie ? Exista vreo perioada sau doar cand se ... (vezi toată discuția)