avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este durata unui proces?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este durata unui proces?

Buna ziua! As dori sa stiu cat ar putea dura un proces, o succesiune intre doua persoane, la Judecatorie?
De ce se dau termene din 2 in 2 luni? Exista vreo regula in acest sens?
Va multumesc.
Nu exista nici o regula, instantele sunt pur si simplu supraincarcate cu dosare. Durata unui proces depinde de instanta de judecata, de volumul de dosare cu care este incarcata , de partile din proces, daca se inteleg sau nu, de probele ce sunt administrate etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat poate dura faza de judecata in timpul unui proces penal? ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Cat poate dura [b]faza de judecata [/b]in timpul unui proces penal? Exista un termen care poate fi precizat avand in vedere faptul ca s-a terminat ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza procesul de stabilire domiciliu și incredintare minor? MihaelaIonela 1 MihaelaIonela 1 Bună ziua, Cat durează un proces de stabilire domiciliu minor și incredintare ,având în vedere ca am depus o ordonanta presedintiala,dar a fost ... (vezi toată discuția)
Copil adoptabil timpuriu timpuriu cat poate dura un proces ( cate termene ) ? in urmatoarea speta , procesul este initiat de protectia copilului ptr incuvintarea deschideri proceduri de adoptie ... (vezi toată discuția)