avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale legea 12/1990
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

legea 12/1990

buna,
in cat timp se solutioneaza o plangrgere impotriva confiscarii de marfuri din magazin 9LEGEA 12/1990, ART 1 lit a), se poate si prin ordonanta presidentiala?



















































Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 19:50, 18 Aprilie 2012
Nu se poate solutiona prin ordonanta presidentiala . depuneti plangerea la Judecatoria de pe raza unde s-a savarsit fapta si asteptati solutia instantei.
precizez ca in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta despre procesul verbal.
e coret sa primesti avertisment ca sanctiune si sa se confiste marfa?
Este corect.
Poate sa vi se aplice sanctiunbea cu avertisment si totodata dispune confiscarea marfii.
Contestatia se depune in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta la instanta de judecata ( Judecatoria) pe raza caruia locuiti.
Daca ati semnat procesul verbal si primit copia acestuia, cele 15 zile se socotesc de la acea data. Daca nu, de la data la care primiti procesul verbal la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal confiscare marfa Ramona102 Ramona102 Buna ziua. Pe data de 03.05, in urma unui control la magazinul unde lucrez, mi-au fost solicitate documentele marfurilor. Le-am prezentat organelor de control ... (vezi toată discuția)
Art. 14, lit. e) din legea nr. 89/2010 ginapetreus ginapetreus Buna ziua, in urma unei sesizari, s-a verificat continutul unei masini ce facea transportul marfii pentru firma, constatandu-se un plus, fata de avize, de 25 ... (vezi toată discuția)
Proces verbal confiscare marfa Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta urmatoarei spete: Soferul Societatii XYZ a fost oprit de un echipaj al politiei rutiere. In urma ... (vezi toată discuția)