avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal confiscare marfa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal confiscare marfa

Buna ziua. Pe data de 03.05, in urma unui control la magazinul unde lucrez, mi-au fost solicitate documentele marfurilor. Le-am prezentat organelor de control facturile dar nu am putut prezenta si N.i.R. urile deoarece nu se aflau la magazin fapta care spun ei contravine cu art.1 alin.1 lit.A din L12/1990. In urma acestor constatari agentul de politie a hotarat sa ma sanctioneze cu avertisment conform art.2, alin.1 din L12/1990 si totodata a dispus confiscarea bunurilor "care a ales dumnealui" in baza art.3 din L12/1990. Acum va rog dati-mi un sfat, ce as putea face tinand cont de faptul ca marfa confiscata are factura de provenienta.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 01:57, 9 Mai 2018
Sa contestați măsura confiscării in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda bori23 bori23 Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost amendata cu suma de 250 RON, deoarece am comercializat bunuri personale si anume: haine de care nu aveam nevoie, ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala -calitate procesuala Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Dragi colegi, va rog sa ma sprijiniti cu opinia dv. Am doua cazuri de sanctiuni contraventionale si confiscare de marfuri din motive datorate lipsei ... (vezi toată discuția)
Legea 12/1990 SLAMA CRISTINA SLAMA CRISTINA buna, in cat timp se solutioneaza o plangrgere impotriva confiscarii de marfuri din magazin 9LEGEA 12/1990, ART 1 lit a), se poate si prin ordonanta ... (vezi toată discuția)