avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exceptia autoritatii de lucru judecat, exceptia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exceptia autoritatii de lucru judecat, exceptia puterii de lucru judecat sau... ?

Am fost chemat in judecata, iar actiunea a fost respinsa. Sentinta data cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare . In tot acest timp am mai fost chemat o data in judecatade catre aceeasi persoana cu acelasi obiect al dosarului. Dupa 2 zile reclamantul a facut si recurs la prima solutie.
Ce exceptie pot invoca: a autoritati de lucru judecat, a puterii de lucru judecat sau o alta exceptie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:49, 22 Aprilie 2012
Cititi discutia de mai jos, o sa gasiti solutii la problema dvs.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut de doua ori, vreau sa fac o noua cerere danuza_dodo danuza_dodo Buna seara. Am achizitionat in octombrie 2008 un autoturism din Germania pt care am achitat taxa de inmatric 2000 euro, in baza OUG 50/2008. Am contestat plata ... (vezi toată discuția)
Se mai poate acorda posibilitatea achitarii taxei de timbru in apel desi termenul a expirat? gheorgheangelica gheorgheangelica paratul a solicitat amanarea termenului de judecata pentru angajarea unui aparator. La termenul de judecata, dosarul nu a fost apelat pe lista de amanari, ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă? Anna MariaV Anna MariaV Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: H O T Ă R Ă Ş T E Admite excepţia autorităţii de lucru judecat invocată de pârâtul X. Respinge ... (vezi toată discuția)