buna!! in urma cu aprox o luna am lovit in parcare o masina dand cu spatele. am fost la asigurari am facut constatarea amiabila iar acum proprietarul masinii m-a sunat sa-mi zica ca firma de asigurare a respins dosarul. pe ce motiv nu stiu. si ca sa-i platesc eu dauna. intrebarea mea este de ce sa platesc eu daca eu i-am dat asigurarea??? cum sa facem sa rezolvam problema??? el ar trebui sa dea asigurarile in judecata?? eu din cate presupun nu mai am nici o treaba acum...ast rasp ...ms frumos!
Daca polita dumneavoastra de asigurare RCA era valabila la data accidentului, teoretic, nu ar fi probleme. Insa, s-ar putea ca sa fi completat gresit constatul amiabil, sau inspectorul de dauna sa aiba dubii cu privire la modalitatea de producere a accidentului si sa respinga dosarul de dauna.
Trebuie vayut motivul pentru care acesta a refuzat plata despagubirilor, daca a facut-o, sau poate numai intarzie plata dosarului din diferite considerente.
inca nu stiu din ce motiv au respins dosarul pt ca nu m-au mai sunat sa-mi zica momentatn. asigurarea era perfect valabila. de completat nu cred ca am gresit deoarece chiar baiatu de s-a ocupat de dosarul nostru ne-a spus ce sa scriem. mentionez k este vb de asigurarile carpatica. mare grija am vazut k multi au patit asta cu ei. da despre rca este vb!
Sunteti in perfecta legalitate, numai ca o sa trebuiasca sa treceti pe la instanta in cazul in care pagubitul da in judecata asiguratorul RCA.Pentru viitor, incercati sa faceti asigurarile (cel putin cea obligatorie) la societati care sunt bine vazute in piata de profil.
Recuperare paguba
irbo
buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)