avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere credit bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere credit bancar

Imposibilitate de plata.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Oltean , Consultant asigurari 21:22, 18 Aprilie 2012
Care este intrebarea, daca nu va suparati?
Imposibilitatea de rembursare a unui credit bancar din anul 2006.Extinderea contractui de impurmut era pe o perioada de 5 ani. S-au achitat ratele pe perioada anului 2008.Din 2008 si pana in prezet clientul presteaza doar activitati ocazionale obtinand venituri variabile care nu i permit sa isi onoreze datoriile.Ce se intampla in caz de executare silita daca nu se
recupereaza datoria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite + datorii la banci + datorii la stat Enter Enter Buna ziua, Este vorba despre o singura firma, cu datorii la doua banci distincte si la stat. 1. O firma cu cifra de afaceri pe 2008 de 200.000RON, are ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu cristifu cristifu Buna seara, In anul 2009 am contractat un credit la ing bank de 8000 de euro (contravaloarea lor in lei). In acelasi an am parasit tara si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Executarea silita- suma datorata adrian20000000 adrian20000000 buna ziua..am si eu o nelamurire legata de executarea silita. in anul 2008 am luat un credit de 6000 euro de la o banca ,cu o rata de 100 de euro pe 10 ani. ... (vezi toată discuția)