avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa transporturi cu taxiuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa transporturi cu taxiuri

buna ziua!
am avut un pf de transporturi taxi iar din aceasta luna a trebuit sa-l schimb in pfa cu aceeasi activitate. vroiam sa stiu ce fel de registre sunt obligatorii, si dak ma puteti ajuta cu o monografie contabila pt pfa "transporturi taxi".
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Maria Carmen , Contabil 19:46, 7 Decembrie 2008
Nu-ti trrebuie monografie contabila ptr. PFA. Sunt aceleasi registre.:tooth:
activitatea de transport cu taxi este la norma, trebuie sa aveti insa registru unic de control

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, norma de venit, neplatitor tva, sa lamurim o data cu registrele obligatorii ! Bravos Bravos Sa va explic despre ce este vorba:Mi-am infiintat anul asta PFA la norma, neplatitor de TVA pe coafor.Bun, dupa registrul comertului, ma duc la finante si dupa ... (vezi toată discuția)
Registre si jurnale obligatorii la pfa la norma de venit in 2015 dorincornea dorincornea Exista foarte multe articole mai vechi in legatura cu registrele obligatorii pentru un PFA la norma de venit insa nu este foarte clar cum se modifica ... (vezi toată discuția)
Pfa ginamangra ginamangra PFA,cu norma de venit si neplatitor de TVA: ce registre contabile trebuie sa detina?Precizez ca desfasoara activitate de comert in piata ( legume-fructe)....Ca ... (vezi toată discuția)