avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CABINET DE PRACTICA INDIVIDUAL-PROFESII LIBERALE
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CABINET DE PRACTICA INDIVIDUAL-PROFESII LIBERALE

Cu data de 27 martie 2012 am infiintat un CPI-asistenta medicala specializata . Am obtinut autorizatiile medicale si apoi m-am inregistrat la anaf(cif). Am depus declaratia estimativa pe venit real 220 parca. Ce urmeaza sa mai fac pana reusesc sa-mi gasesc o contabila?
In cat timp max. trebuie sa obtin registrul de plati/incasari si sa cumpar registrul unic?
Mentionez ca lucrez inca in sistemul bugetar cu 4 ore. As vrea sa-mi completez norma de lucru de 8 ore ...cum procedez cu asigurarile sociale? Cum fac contractul la ei?In cat timp tb sa fac contractul CASS ?Alti pasi? Multumesc anticipat!

PS: benzina este deductibila, in ce procent(am facut contract de comodat pe CPI pt masina).?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
dadi68, utilizator
Cel mai recent răspuns: dadi68 , utilizator 13:28, 19 Aprilie 2012
Taxa la notariat pentru contractul de comodat pentru masina este deductibila? MS!
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
dadi68, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfi rog un mic ghid - lamuriri gimida gimida Buna ziua, Incepand cu sfarsitul lunii septembrie am deschis un PFI ca si asistent medcal pentru o colaborare cu un centru de permanenta. As dori mai multe ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Pfa cheltuieli s0pty s0pty Ma ajuta cineva cu niste informatii ? Saptamana asta mi-am facut un PFA pentru a ma \\"angaja\\" la o institutie de stat ca sofer, printr-un contract cu ei. ... (vezi toată discuția)