Ma ajuta cineva cu niste informatii ? Saptamana asta mi-am facut un PFA pentru a ma "angaja" la o institutie de stat ca sofer, printr-un contract cu ei.
Ei imi vireaza pe card lunar o suma de bani, din care cred ca trebuie sa platesc, sanatate, pensii, impozit.
Vreau sa ma ajute cineva, cum pot sa fac, si ce cheltuieli pot sa -mi pun eu pt a plati cat mai putin ? - in contract eu sunt trecut sofer pe masina institutiei care plateste tot, benzina, reparatii.etc - deci alea nu sunt cheltuieliile mele.
Ce pot sa fac? Platesc prea mult daca nu gasesc ceva sa fac. HELP ! Multumesc
Puteti inregisttra ca si cheltuieli cota parte cat revine PFA din cheltuielile cu sediul social, telefonul il puteti trece pe PFA, transportul de acasa la locul de munca ( daca nu este tot pe cheltuiala institutiei), materiale de curatenie pentru sediul social, rechizite, chiar si protocol ( 2% din veniturile impozabile), obiecte de inventar ( daca le achizitionati pe PFA....etc.
Trebuie sa aveti in vedere ca in 15 zile de la infiintarea la Reg. Comertului trebuie sa mergeti si la ANAF pentru a va inregistra fiscal ( depuneti declaratia 220 privind venitul estimat) si sa achizitionati registrele obligatorii pe care trebuie sa le inregistrati la ANAF : Regitrul de incasari si plati, Registrul Inventar si Registrul unic de control.
transportul de acasa la munca , se poate trece cheltuiala cu masina personala ? daca fac un contract de comodat pe masina ? Chiria la spatiu se poate trece tot la cheltuieli?sau imbracaminte pt lucru ?
Stocurile la ii
Deimara
Avem o intreprindere individuala care se ocupa cu productia de tamplarie PVC.
Am inteles de la finante ca am nevoie de registru inventar in care sa trec ... (vezi toată discuția)