avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... deranj vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

deranj vecini

Respectuos va rog solicit si eu o mana de ajutor. domiciliez fara forme legale intr-un bloc, intr-un ap. cu 2 camere.(dar nu asta e discutia). Vecina mea de sub mine se plange, in repetare randuri sunand prorietara, si povestind vecinilor pe scara ca o deranjez, intr-un hal fara de hal, ca nu se poate odihnii, ca efectiv e disperata. Cauza? Mouseul meu de la laptop. VA ROG SA NU RADETI. Eu sunt un om corect, cinstit si principial. Traversez un faliment cu o firma de 17 ani si un divort de o avocata frunoasa.... Ca atare nu am nici chef de glume, nici bani de figuri. Vin acasa, pe la 18-19, imi fac ceva de mancare, iau un anestezic ( bere sau votca) si ma culc. Intre astea mai verific un mail, mai dau jos un film. DAR CIVILIZAT, caci am trait toata viata mea la bloc. Individa in cauza imi suna la usa. Zii si noapte. Sa mut laptopu' ( de la ea citire) in bucatarie. Ca ea nu poate dormii de zgomotul MOUSEULUI. La modul serios, am invitat-o sa vada, sa auda, da ea continua cu circul. Si sunt si eu om. Cu nervii la pamant. Am rugat-o sa inceteze cu astea ca intr-o zi ma prinde pe picior gresit si o cobor eu pe scari. De par. Am rugat-o sa sune la Politie sa vina sa constate ei, sperand ca o vor amenda ptr. ca ia chemat degeaba. Da nu face asta. In schimb imi bate si suna la usa, non stop, si ma vb. prin tot cartierul. Am vb cu sectoristul. Nu are ce sa-i faca. Concluzia mea? Sa o tarasc prin tribunale si sa o fac sa-si cheltuie pensia cu colegii dvs. Ce ma sfatuiti , in acest sens? Presupunand ca apuc sa ascult sfaturile dvs. si sa nu ii dau un sut pe scari, sa ma bag in puscarie, ca doar asta imi lipseste.

intreb aici pe forum. nu-mi permit acum ca asa e modelul sa platesc un avocast bun specializat . Va multumesc pentru raspuns.

ovidiu
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: pif10oct@yahoo.com , utilizator 00:42, 19 Aprilie 2012
As vrea sa-ti dau un sfat, insa nu-mi doresc sa cistig acele cartonase cu "praf de aur", ca nu vreau sa mor la vederea cartilor de vizita, facute din ele!.....daca tot domiciliezi fara forme legale in acel apartament, unde ai atitea discutii....de ce nu-ti schimbi domiciliul (cu sau fara forme legale)?....si eu am avut probleme cu vecinii, insa ei ma deranjau pe mine, a venit si
politia si de-abia au deschis usa, ca aveau muzica la maxim si nu auzeau bataile in usa ale politiei....le-a dat o amenda, au platit-o si nu s-a schimbat nimic!..insa am avut marele noroc, ca in urma divortului, au vindut apartamentul si asa am scapat si eu de chin. Replica lor era "sint in casa mea si fac ce vreau, nu-ti convine, muta-te!"....asa ca....ia decizia cea mai buna!...succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriași gălăgioși adriana7373 adriana7373 Buna ziua, Locuim intr-un bloc nou, cu așa-zișii pereți de carton, apartament in proprietate personală. Sub noi locuiește o chiriașă care nu prea ... (vezi toată discuția)
Vanzari de produse sau servicii pe scara blocului Mihai Lisețchi Mihai Lisețchi Un agent comercial (RDS) a intrat pe scare blocului (proprietate privata comuna) avand acordul proprietarului unui apartament. Apoi a inceput sa sune direct la ... (vezi toată discuția)
Amenintari si injurii dupa ce un vecin fuma pe casa scarii. adrian_adri adrian_adri Buna seara. Am rugamintea sa ma indrumati cu, cateva sfaturi pentru a solutiona un conflict ivit astazi cu un vecin. De cateva zile un vecin fumeaza pe casa ... (vezi toată discuția)