avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

garantie

am lucrat la o firma unde am garantie 300 euro, cum trebuie sa procedez sa o primesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 20 Aprilie 2012
Daca ati incheiat raportul de munca si vi s-a oprit garantie atunci aceasta trebuie restituita in conditiile in care nu ati cauzat fostului angajtor un prejudiciu.
mai exact daca am sustras marfa eu, sau vreo problema din cauza mea, imi puteti spune mai exact
deci daca la magazin s-a iesit minus la inventar angajati trebuie sa plateasca daca e gestiune comuna, dar fiind vorba de un magazin alimentar sunt si pierderi pe care tot noi trebuie sa le platim, iar dupa terminarea inventarului au fost gasite cantitati de marfa
Da, daca este gestiune comuna si nu se poate stabili vinovatia unuia dintre acestia ..atunci lipsa la inventar va fi imputata fiecarui salariat.
si daca nu am semnat declaratie ca suma respectiva sa retinut din garantie, atunci pot beneficia de garantie

Alte discuții în legătură

Recuperare garantie de la fostul angajator ramona maria ramona maria Buna, ce trebuie sa fac sa imi recuperez garantia de la un fost angajator? mentionez ca nu mai lucrez la el din august anul trecut. in toata perioada in care ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie gestionar leonte22 leonte22 Daca la plecarea din firma unde lucrez nu semnez angajamentul de plata pentru minusurile constatate au dreptul sa imi retina garantia sau sunt obligati sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul meu lucrează că și gestionar la o firmă. ... Diana1997. Diana1997. Bună ziua, Soțul meu lucrează că și gestionar la o firmă. La momentul angajării i s-a reținut o garanție de aproximativ 3000 Ron, acum 3 ani. ... (vezi toată discuția)