avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces civil

am voie intr-un proces civil intre mine si fostul sot sa il citez ca martor pe fiul nostru ( 19 ani ) si pe mama?
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 10:38, 19 Aprilie 2012
Potrivit art. 189 Cod procedura civila nu pot fi ascultati ca martori rudele si afinii pina la gradul al treilea inclusiv, sotul, chiar despartit;
alin. 2) stipuleaza faptul ca partile pot conveni, expres sau tacit, sa fie ascultate ca martori si persoanele prevazute la alin. (1) pct. 1 şi 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori=afini cazandetuica cazandetuica Va rog un sfat, intr-un proces pe pretentii, cumnatul meu a fost refuzat ca martor, motivand ca e ruda, intrucat si mama lui,mama cumnatului era martora, o pot ... (vezi toată discuția)
Martori proces madalina vlasceanu madalina vlasceanu buna seara, am si o intrebare: pot fi verii primari martori intr-un proces? multumesc (vezi toată discuția)
Martor lilicrin lilicrin Ca martori sunt credibili rudele de gradul I ? Va multumesc. (vezi toată discuția)