avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

onorariu avocat

am angajat un avocat,procesul s a terminat iar eu cand am iesit din sala de sedinta am zis avocatului ca nu am bani(ceea ce este adevarat) si am promis ca platesc peste cateva zile
ce se poate intampla in cazul in care nu platesc?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:36, 20 Aprilie 2012
Riscati o executare silita, prin intermediul unui executor judecatoresc, daca ati semnat un contract de asistenta juridica.
De ce va ganditi sa nu platiti mai ales ca v-a ajutat si v-a reprezentat? daca aveati de hgand sa nu platiti trebuia sa-i spuneti, poate ca si asa va ajuta.Ceea ce aveti de gand sa faceti nu mi se pare corect.
stiu...problema e ca nu am bani.......si cere cam mult...3000 lei pt un proces in stadiul fond
Dar cand l-ai angajat nu ti s-a parut un onorariu mare? Poate le faci lista de onorarii si celorlalti avocati....ca sa nu mai ceara asa mult.
Foarte inteligent din partea dvs. Ati asteptat finalizarea dosarului si acum va sustrageti de la plata onorariului avocatial. Dar nu stiati ca se va finaliza procesul? Iar Daca vi s-a parut mare onorariul perceput nu tb sa incheiati contr cu avocatului respectiv. Stati linistit, veto fi executat in caz de neplata. Vi se pare correct ca acel Avocat sa nu fie remunerat Pt munca sa in instanta? Iar Daca partea adverse va face recurs la dosarul respectiv ce veti face?

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat 25Maria23 25Maria23 Am incheiat un contract pe care scrie onorariu, dar avocatul mi-a spus (am martori) ca va achita taxele de timbru si cheltuielile care vor mai aparea in ... (vezi toată discuția)
Mi-au redus cheltuielile de judecata prin micsorarea onorariului de avocat ContSters137758 ContSters137758 Acum am primit raspunsul de la un proces aflat in pronuntare. In martie 2008, am intentat proces civil fostului prieten, actualul tata al fetitei mele. ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile avocatilor francesca1985 francesca1985 Buna ziua . Am si eu o curiozitate , un avocat care este parat intr-un dosar poate apara sau reprezenta intr-un proces civil ceilalti parati? (vezi toată discuția)