avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporurile pentru conditii vatamatoare, pentru risc si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporurile pentru conditii vatamatoare, pentru risc si suprasolicitare psihica reprezinta activitate in grupa de munca?

Am nevoie de ajutor! Unui angajat care a primit un spor pentru conditii vatamatoare si un spor pentru risc si suprasolicitare neuropsihica, acordate prin OUG, i se poate elibera o dovada privind grupa de munca (pentru Casa de pensii)? Mai exact perioada cat a avut sporurile respective se considera ca grupa de munca? Angajatorul nu a facut alte demersuri decat acelea de a obtine sporurile prin OUG.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:27, 19 Aprilie 2012
Daca angajatorul nu a solicitat avizul ITM pentru nominalizarea locurilor de munca cu conditii speciale sau deosebite, angajatul nu poate fi incadrat in grupa de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii-a de munca ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog foarte frumos sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema: - personalul contractual care lucreaza in cadrul institutiei ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca Cristian1116 Cristian1116 Buna ziua, Am o intrebare privind grupa de munca, sunt mecanic de locomotiva la privat in Romania si noi nu beneficiem de grupa de munca pe CIM. ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grupa aii de munca bokor alexandru bokor alexandru in perioada dec.1981 mar. 1986 am lucrat la intreprinderea de retele electrrice deva ca muncitor necalificat categoria lucrari grele baza. a-si dori sa ... (vezi toată discuția)