avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nota Lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nota Lichidare

Mi-am dat demisia cu preaviz conform CIM. A trecut preavizul si in timpul preavizului nu mi s-a pus la dispozitie nota de lichidare. Cam la cateva saptamani dupa ce am plecat si am depus o cerere scrisa sa mi se elibereze nota de lichidare am primit si eu formularul respectiv.
Asa ca am inceput sa umblu sa adun semnaturi. Pana intr-un punct in care mi s-a spus ca respectiva persoana semneaza ultima doar dupa ce semneaza toti.
1.Vreau sa stiu daca exista o regula legala legata de ordinea obtinerii semnaturilor pe aceasta nota de lichidare?
2.Daca in departamentul in care lucram eu nu exista sef cine ar trebui sa semneze la pozitia sef departament?

Partea interesanta este ca pt aceste 2 pozitii nu vrea nimeni sa imi semneze pentru ca asa a spus patronul... sa nu imi semneze pana nu se termina de facut un proiect. Eu nu am nici o legatura cu acest proiect.
Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 19 Aprilie 2012
Nota de lichidare nu mai este obligatorie, asa ca nu va faceti probleme ca nu vrea cineva sa va semneze nota de lichidare. In situatia in care ati primit, pe baza de proces verbal de predare-primire anumite bunuri ale societatii le veti preda, in starea in care le-ati primit, tot cu proces verbal de predare-primite.
Ok.. Stiu ca nu mai este obligatorie.. dar avand in vedere ca stiu ca fostului angajator ii place sa faca tot felul de probleme tuturor prefer sa ma stiu acoperit. Totodata nu am primit nici un bun al companiei in nici un fel deci nu am ce preda. Cu toate astea el si altii din conducere insista sa predau ceva pe proces verbal ... ceva ce eu nu am avut.
Sa faca dovada ca acel bun v-a fost predat dvs , daca tot insista ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot sa predau bunurile angajatorul refuza sa le preia si sa semneaze fisa de lichidare alexandru2006 alexandru2006 Buna tuturor! Am mare nevoie de sfatul dvs.Fiin angajat de 4 ani la SC x, de 3 ani noul sef incearca sa imi geseasca greseli amenintandu-ma de fiecare data ca ... (vezi toată discuția)
Refuz preluare acte in urma demisiei BucurescuA BucurescuA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Sunt contabil si mi-am depus demisia cu respectarea preavizului de 20 de zile lucratoare ... (vezi toată discuția)
Demisie fara proces verbal predare primire Monica H. Monica H. Am urmatoarea speta: O salariata si-a dat demisia , a efectuat preavizul insa nu a intocmit efectiv un proces verbal de predare-primire. Mentionez ca nu a ... (vezi toată discuția)