As vrea sa lichidez firma ca nu mi-a adus nimic si sa nu mai am griji.
Pe firma am o dacie cu care merg eu.
Din 2013 se introduce un impozit pe transferul masinii cumparate inainte de 2007, or masina de pe firma e veche, deci ar trebuie sa platesc taxa fff mare.
Ce ma sfatuiti ?
1. daca forfetarul nu mai e in vigoare, sa reiau activitatea SRL ului si sa vand masina cat mai repede.
2. daca forfetarul mai e in vigoare, cat inca mai e suspendata sa dau o decizie prin care imi dizolv societatea si astfel masina trece in patrimoniul meu ca asociat unic ?
Ideea este sa evit forfetarul daca mai e in vigoare dar si sa nu prind cu masina pe firma anul 2013 ca altfel taxa de transfer costa de peste 3 ori cat valoarea masinii
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.