avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii care nu pot fi platite! Imprumut la CAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii care nu pot fi platite! Imprumut la CAR

buna ziua ,am imprumutat bani de la un CAR,intre timp m-am imbolnavit si am intrat in pensie de boala,iar pensia nu poate acoperi suma imprumutata,pentru mine au girat 3 persoane,nu vreau sa plateasca ele,dar nu stiu ce as putea face ca sa pot plati.va rog sa-mi dati un sfat,multumesc
Cel mai recent răspuns: princz , utilizator 16:18, 19 Aprilie 2012
Din pacate daca nu platit suma imprumutata dvs, se va solicita plata ei de catre persoanele care au garantat pt dvs. Incercati o scutire termporara sau o esalonare a sumei de bani, sau faceti tot posibilul sa o platiti daca doriti sa evitati situatia in care garantii dvs vor trebui sa plateasca.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare urgenta! raluk166 raluk166 buna ziua.tatal meu a facut niste imprumuturi si fiind pensionar de boala gradul 3 nu si-a mai permis sa plateasca ratele deoarece si mama a ramas fara ... (vezi toată discuția)
Girant recuperare imprumutat cakewalk cakewalk Am girat o familie pentru un credit la o cooperativa de credit. La un moment dat nu au mai platit ratele. Niciunul nu are loc de munca. Casa de pensii imi ... (vezi toată discuția)
Ii pot da in judecata? da sau nu dumitracheiulia12 dumitracheiulia12 Daca am girat pe cineva la CAR , persoana respectiva a decedat,dar am facut o intelegere cu sotia si baiatul (care s-a folosit de banii luati) ca sa imi dea ... (vezi toată discuția)