avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sotul are datorii fiscale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sotul are datorii fiscale

viitorul meu sot are o datorie substantiala la fisc. mai avem cateva saptamani pana la casatorie si nu prea stiu ce am de facut ca sa am certitudinea ca nu o sa se incerce recuperarea datoriilor din bunurile mele. va rog mult sa ma ajutati cu un sfat!
Cel mai recent răspuns: orientul , utilizator 08:58, 20 Aprilie 2012
ce reprezinta datoria la care va referiti?
De bunurile dvs proprii nu se pot atinge.
Odata cu casatoria puteti adopta regimul separatiei de bunuri, asa puteti proteja si bunurile viitoare
ccbprivat a scris:

ce reprezinta datoria la care va referiti?

o confiscare speciala. asta schimba lucrurile cu ceva? regimul separatiei de bunuri este valabil in orice conditii, deci.
PS multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in cazul unei casatorii ?! ko_ny ko_ny La momentul acesta , sunt executata silit de catre o firma de recuperari ,pentru neplata unui credit , prin poprire pe salariu . Intrebarea mea este : daca ... (vezi toată discuția)
Contract prenuptial laurentiu-77 laurentiu-77 buna ziua.... In curand vreau sa ma casatoresc.Sunt deja la a doua relatie si sunt convins ca dragostea ``poate fi mai lunga dar poate fi si mai ... (vezi toată discuția)
Bunuri înainte de căsătorie nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu următoarea speță: urmează să mă căsătoresc anul viitor si as dori sa stiu daca bunurile achiziționate de mine ... (vezi toată discuția)