avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pot transfera un copil care a fost inscris in clasa I ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pot transfera un copil care a fost inscris in clasa I la o alta scoala, din o alta localitate?

Am o fetita de 6 ani pe care am inscris-o la scoala din localitatea de care apartinem in clasa I si unde locuim acum,dar dupa o gandire mai atenta as vrea sa o transfer la o alta scoala,intr-o localitate invecinata. Eu am domiciliul in aceea localitate,in CI, si am si o locuinta acolo. As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez si cand ar trebui sa fac acest lucru .Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Acte de stare civila clariteea clariteea Fiica mea locuieste in concubinaj cu un roman de aprox, 8 ani in Spania. Acolo a nascut o fetita, acum are varsta de 6ani si 7 luni.Cand fiica mea a plecat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotia are 2 copii minori(7-9) ani dintr-o alta relatie.aceasta ... adrian45 adrian45 Buna ziua. Sotia are 2 copii minori(7-9) ani dintr-o alta relatie.Aceasta a inaintat proces de incredintare minori impotriva fostului concubin.Parintii ei au ... (vezi toată discuția)
Cum îmi pot recupera copilul??? MonykaChrystina MonykaChrystina In urma cu 3 ani am divorțat de soțul meu, acesta scotandu-ma din casa unde locuiam ( casa mamei mele), nu am putut să îmi iau fetița mea în vârstă de ... (vezi toată discuția)