avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala in faliment, cu datorii la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala in faliment, cu datorii la furnizori

am un srl in faliment si mai am datorie de la furnizori care mau dat in judecata pt recuperarea banilor fiind in jur de 400 ron ce se intampla daca nu ma prezint la termenul stabilit
Cel mai recent răspuns: Flavius1984 , utilizator 16:52, 19 Aprilie 2012
E o suma f mica 400 lei, numai bine ii platiti ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli presupune procedura de insolventa? lumy27 lumy27 Buna, As avea nevoie de niste informatii legate de procedura de insolventa. Am deschis o firma de prestari serv(montari termopane) in sept 2008.Suntem 2 ... (vezi toată discuția)
Nu platesc ce stabileste instanta kenzzo kenzzo Sa spunem ca pierd un proces pe civil ,o firma m-a dat in judecata sa le dau o suma de bani ,eu nu am beneficiat de serviciile lor,ce se intampla daca nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita alina260 alina260 Buna seara! Acuma 7 ani am facut o banca pe care nu am achitat decat vreo cateva rate. Acu 2 luni am fost cautata de cei de la firma de recuperare. As dori ce ... (vezi toată discuția)