avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu platesc ce stabileste instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu platesc ce stabileste instanta

Sa spunem ca pierd un proces pe civil ,o firma m-a dat in judecata sa le dau o suma de bani ,eu nu am beneficiat de serviciile lor,ce se intampla daca nu platesc datoria catre firma respectiva stabilita de instanta?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:11, 13 Noiembrie 2016
Veti plati executat silit de catre executor, asa ca nu numai ca veti plati, dar veti plati si mai mult pt ca datoria se mareste cu cheltuielile de executare.

Sansa dvs e sa va aparati la proces ca instanta sa stabileasca ca nu datorati suma de bani, nu sa nu platiti apoi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016
gi-jane2, moderator
daca nu are ce executa . nu am nimic pe numele meu
Daca nu aveti si nu veti avea bunuri mobile, imobile si/sau venituri nu va avea cum sa va execute.
Deci nu aveți bunuri, nu aveți salariu, nu veți avea bunuri, nici pensie..
Si din ce traiti? Vedeti ca acum partidele sunt in cautare de solutii pentru un trai minimal. Puteti face rost de ceva bani spunandu-le solutia.

Alte discuții în legătură

Asociat unic al unui srl -dator oskark oskark Buna seara, incerc din rasputeri sa gasesc pe cineva care sa imi dea un raspuns la o simpla intrebare. Cum pot recupera o datorie (suma de bani data cu ... (vezi toată discuția)
Datorie nerecuperata, conversatii scrise Cristinada Cristinada Buna seara, as dori sa stiu daca am destule probe pentru a putea recupera datoria. Daca da, ma sfatuiti sa actionez in instanta sau sa contractez o firma de ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila si prescriptia word12 word12 buna la voi si ma bucur ca existati..! acum cam 5 ani am avut abonament la [editat] si mi-a venit sa platesc cam 660 ron,dar eu nu am vb de respectiva suma si ... (vezi toată discuția)