avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire vanzare teren

Buna ziua. Santem 4 frati,mama este decedata de 10 ani (nu s-a facut taxa succesiune).As vrea sa stiu daca tatal nostru poate sa vanda oricui orice bucata de pamant pe care are titlu de proprietate,fiindca acum o luna un urma a vandut unei persoane o suprafata de7000 mp pe care a avut cadastru, fara consimtamantul copiilor.Am intrebat la notar si ni s-a spus ca tata poate sa vada toate terenurile pe care le are cu titlu de propr. oricui in afara de casa.Va multumesc si va rog lamuritima.
Cel mai recent răspuns: geoavocat63 , utilizator 17:32, 20 Aprilie 2012
Ce inseamna reconstituire si respectiv constituire?
Mentionez ca pe acest teren sa facut si cadastru.Nu stiu cum s-a putut vinde ,am intrebat notarul care a facut actele si a zis ca tata poate sa vanda oricui toate terenurile.
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate prin constituire... erou04 erou04 Buna ziua tuturor! puate sa-mi explice si mie cineva ce inseamna \"titlu de proprietate prin costituire\"? cumnatul meu a construit cu fratele lui acum 28 ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire Albertgabriel Albertgabriel Buna ziua. Tatal meu detine un titlu de proprietate in comun cu suprafata de 25000 de metri reconstituire dupa tatal lui. Pe titlu sunt trecuti doi frati ... (vezi toată discuția)
Care este calea legala de a-mi primi partea de mostenire? akayos akayos tatal meu a decedat cu 8 luni in urma iar fratii mei folosesc bunurile dupa bunul lor plac.am mers in ianuarie sa vorbesc cu ei sa facem succesiune de ... (vezi toată discuția)