avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bilete de tratament pentru pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bilete de tratament pentru pensionari

sau dat drumu la bilete tratament catre firme particulare in statiunile din romania________________ sau inca se mai liciteaya la ele. multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 09:50, 20 Aprilie 2012
Va sugerez sa va interesati la Casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pensionar și în urma unor investigații chiar și imagistice ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica Sunt pensionar și în urma unor investigații chiar și imagistice inclusiv RMN , medicii mi-au dat un tratament medicamentos și mi-au sugerat proceduri ... (vezi toată discuția)
Tratament in statiune balneoclimaterica tgmures tgmures as vrea daca se poate sa imi raspundeti in legatura cu o problema...tatal meu s-a inscris pt tratament intr-o statiune balneoclimaterica dar el are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Reverificarea mod de acordare bilete tratament eliberate in 2017 pettybarta pettybarta Sunt pensionara de cativa ani, dar inca mai lucrez..pt ca am pensi de doar 1100 lei. .Anul trecut am fost in august la Statiunea Amara cu bilet de la Casa de ... (vezi toată discuția)