avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Garaje - e legala spalarea masinii la 10 m de bloc?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Garaje - e legala spalarea masinii la 10 m de bloc?

Am un vecin care i-si spala masina o data la 2 zile la garajul sau care e amplasat la 10 m de blocul meu. Este legal?

Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:29, 21 Aprilie 2012
Concret care este prejudiciul cauzat dvs de actiunea vecinului ?
in timp ce i-si spala masina asculta muzica.Toata apa ramane balta si copiii se murdaresc.Nu au alt loc unde sa se joace.
Aceasta problema este reglementata prin hotarari ale Consiliului Local. Practic nici-un proprietar de auto nu are voie sa-si spele masina pe domeniul public. Pentru acest lucru exista firme specializate... Incercati sa vorbiti cu organele de politie care sunt obligate sa i-a masuri de indreptare a lucrurilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalat masina la garajul din spatele blocului DragosDC DragosDC Locuiesc la bloc iar in spatele blocului la parter sunt garaje. Sunt proprietar atat pe apartament cat si pe garaj. Astazi a venit politia comunitara la un ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini curte un_cetatean_model un_cetatean_model Buna seara si La Multi Ani! Incep acest forum cu o problema legata de vecinul meu. Este un fost politist pensionar, cu 3 masini de firma, care le spala ... (vezi toată discuția)
Lege?!?! RebeccaMe RebeccaMe Am o problema in legatura cu vecinii mei....isi spala masinile langa zidul casei mele..mi-a picat multa tencuiala la camara, care este chiar in dreptul locului ... (vezi toată discuția)