avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa construita prin 1975 cu 1000 m gradina dar in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa construita prin 1975 cu 1000 m gradina dar in realitate sunt 2200m gradina

Tata a cumparat o casa prin 1975 pe act are 10 ari dar in realitate gradina are 22 ari pot mostenitori fostilor proprietari sa vina sa ceara restul de teren care nu e trecut in act .Se poate face ceva pentru restul de teren ori singura varianta este ca daca revendica restul terenului sa dam cu banu daca ne putem intelege .Pana in prezen inca nu sa trezit nimeni dar ..........
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2012
parlac, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:25, 21 Aprilie 2012
Ce suprafata e trecuta la rol ?
Va referit la rolu de la primarie a fostilor proprietari nulam vazut niciodata dar acuma citiva ani cineva de la primarie ea spus lui tata ca este o problema la iel ca are mai mult teren in gradina dect are pe act si ar trebui sa vorbeasca cu cei dela care a cumparat casa .Batrana de la care a cumparat tata a murit de mult ei mai aveau si vreo 10 ha teren in camp dupa revolutie cand era cu datu pamantului napoi la oameni a venit copii lor si lau donat la primarie(la stat) .Eu mam gindit ca a intrat si asta de la noi din gradina ca nau stat ei atunci ca asta extravilan il donam si asta intravilan il pastram au donat tot pamantul.Daca ar fi asa ce sar putea face ,ori cear fi mai bine sa facem?
Care este suprafata pentru care se plateste impozit?
Va multumesc . Nu pot sa va spun pe ce suprafata a platit impozitul pina in prezent nu mia trecut prin cap asaceva .Dar cind voi merge la tara ma voi uita pe chitantele de la impozit platite la primarie.
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
parlac, utilizator
Terenul este ingradit? Vecinii stiu ca folositi acel teren? Ar trebui facuta actiune in constatare in contra mostenitorilor batranei de la care a cumparat tatal d-vs.

Alte discuții în legătură

Se poate intabula pamantul de la stat? am cumparat o casa si se presupune ca o parte din pamant ar putea apartine statului,dar o foloseste acelasi proprietar.se poate intabula acel pamant si ce ... (vezi toată discuția)
Cadastru good boy good boy Am mers la primarie unde m-am interesat de situatia acestui teren.se pare ca el a apartinut inainte 89 parintilor mei iar dupa decesul tatalui meu notarul de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate anapacaluca anapacaluca Bună ziua! Vreau să cumpăr o grădină care are suprafaţa de 18 ari , pe care o deţin de pe timpul colectivului . Poate vă gândiţi cum vreau să ... (vezi toată discuția)