avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... situatie mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

situatie mostenire

Buna seara,
Am o cunostinta a carui tata a decedat,dar nu a fost anuntat despre deces.
Verificand la fostul ICRAL,i s-a confirmat ca tatal a devenit propietarul apartamentului in care a locuit peste cincizeci de ani.Insa ICRAL-ul nu a dat date despre actualul propietar,normal.
Intrebare:cum poate afla cunostinta daca la data decesului ,tatal mai era propietar-si atunci era parte la mostenire alaturi de sotie si o nepoata a sotiei infiata,sau apartamentul fusese vandut in timpul vietii tatalui,deci nu mai exista dreptul la mostenire?
Multumesc,
Niccu
Cel mai recent răspuns: Gyna , utilizator 22:53, 19 Aprilie 2012
Buna seara!Eu cred ca ar trebui sa te intereseze si actualul proprietar si conditiile in care l-a dobandit, degeaba te intereseaza numai daca tatal mai era proprietar in momentul decesului,pt. ca daca el a instrainat ap. , nu te mai ajuta cu nimic,mai ales daca l-a vandut,asa cum ti-a scris si domnul av. mai sus.Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am drept la apartament? danielasima danielasima Tatal meu a murit in 1997 parintii mei fiind despartiti atunci eu locuiam cu mama mea. Fratele tatalui a vandut apartamentul proprietate a tatalui din deva. Eu ... (vezi toată discuția)
Soliciare extras de carte funciara mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog: pot solicita un extras de carte funciara pentru un apartament care a apartinut tatalui meu si care se pare ca a fost vandut in conditii ... (vezi toată discuția)
Acte de propietate Gta3 Gta3 Buna seara am si eu o intrebare sunt căsătorit de 4 ani am un copil si stam in casa la părinți lui bunica lu tatăl nevestei mele ulterior am auzit ca vor ... (vezi toată discuția)