avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soliciare extras de carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soliciare extras de carte funciara

Buna ziua!
Va rog: pot solicita un extras de carte funciara pentru un apartament care a apartinut tatalui meu si care se pare ca a fost vandut in conditii suspecte? Tatal meu nu mai traieste iar eu am la indemana doar un duplicat dupa certificatul de deces.
Vreau sa stiu daca mai e cazul sa incep demersurile pentru dezbaterea succesiunii sau nu.
Multumesc anticipat?
Cel mai recent răspuns: antonia77 , utilizator 10:11, 13 Iunie 2014
DA, puteti solicita un Extras de CF de la OCPI competent cu o copie dupa CI, dupa Certificatul Dvs. de nastere si dupa Certificatul de deces (pentru a dovedi un interes legitim).
solicitarea extrasului de carte funciara de informare poate fi solicitata de orice persoana interesata. aveti nevoie doar de datele de carte funciara si cartea de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)
Pasaport mortuar acbin acbin Buna seara.Concubinul meu a decedat in Italia acum jumatate de an.Exista un pasaport mortuar care se afla la fratele decedatului.Am cu acest barbat un copil ... (vezi toată discuția)
Mostenire in alta localitate jigan56 jigan56 Am mostenit un apartament in alta localitate decat cea de domociliu. Apartamentul nelocuit al tatalui, care a decedat, iar in ultimii 2 ani a locuit la mine. ... (vezi toată discuția)