avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte de propietate

Buna seara am si eu o intrebare sunt căsătorit de 4 ani am un copil si stam in casa la părinți lui bunica lu tatăl nevestei mele ulterior am auzit ca vor sa inscrie casa cum se face ca si eu sa am dreptul ce acte se fac
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 23:43, 23 Martie 2018
Buna seara,
Sa dezbateti succesiunile
Cel ce va deveni proprietar (socrul probabil) sa va doneze dumneavoastra si sotiei imobilul.
In cazul in care bunicii traiesc, se face cadastru si se inscrie in cartea funciara. Notarul la solicitarea proprietarilor, a bunicilor, scoate un extras de carte funciara, bunicii scot un fiscal si semnati la notariat un contract de vanzare-cumparare sau donatie. Ce doresc bunicii sa va faca.
In cazul in care bunicii nu mai traiesc, trebuie dezbatuta succesiunea la car vor participa in calitate de mostenitori toti copiii defunctilor. Apoi, dupa dezbaterea succesiunii, se va proceda la inscrierea in cartea funciara apoi la vanzare. Singura conditie este ca toti mostenitorii sa fie de acord sa va vanda dvs.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
Alexandrina Mihai,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie, iesire din indiviziune, cadastru Adriana68 Adriana68 Detin impreuna cu alti doi verisori o casa si un teren. Acestea sunt pe numele parintilor nostri. Nu este facut cadastru si intabularea. Unul din verisori ... (vezi toată discuția)
Termen notar gigelas gigelas Buna seara, Stie cineva care este motivul pentru care notarul nu poate autentifica o succesiune decat peste minim 3 zile de la inregistrarea actelor ? Dupa ... (vezi toată discuția)
Exista următoarea speță : străbunicul meu, tatăl bunicii ... tcdcostinel tcdcostinel Exista următoarea speță : Străbunicul meu, tatăl bunicii mele, după moartea străbunicii ( anul 1974) s-a recăsătorit. Împreună cu noua soție, pe ... (vezi toată discuția)