avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... venituri din jocuri de noroc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

venituri din jocuri de noroc

O societate comerciala cu cod caen 4619, cu activitate:comert cu amanuntul, a incheiat un contract cu o firma de jocuri electronice. O data la luna i se face o situatie a incasarilor, iar pe baza acestor situatii 50% este castigul societatii iar 50%al soc.de jocuri.
Societatea care are in custodie aceste aparate face factura si chitanta cu aceste venituri(50%) si da un exemplar si soc de jocuri.
Intrebarea mea este cum inregistreaza societatea aceste venituri in contabilitate?
In acest caz se aplica prevederile codului fiscal, art 18, cu impozitul minim pentru aceste venituri?
Administratorul imi zicea ca el nu are treaba cu impozitul si numai firma de jocuri plateste impozit! in mod normal plateste impozit fiecare pentru venitul realizat.
Va rog sa ma lamuriti cum trebuie facut.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Impozit venituri din jocuri de noroc maryabunea maryabunea Buna. Sunt o microintreprindere platitoare de impozit pe venit. In mai 2009 am incheiat un contract de inchiriere spatiu cu o sc pentru expoatarea unor masini ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare-chirie serbanramona82 serbanramona82 Societatea X, in calitate de proprietar, pune la dispozitie soc Y, un spatiu de 5mp, in care soc y va desfasura activitati de jocuri si noroc. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Firma cu 2 coduri fiscale? alncr alncr Buna ziua!Am o firma organizatoare de jocuri de nororc, cod caen 9200, principal obiect de activitate, nu plateste tva(scutita prin legislatie).Ca obiect de ... (vezi toată discuția)