avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită validare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

validare poprire

Executarea unui titlu executoriu (definitiv ,irevocabil) in mina tertului poate fi asimilata unei executari impotriva debitorului principal? Daca impotriva debitorului principal s-a deschis procedura insolventei se poate executa titlul obtinut in procedura de validare a popririi in mina tertului? M-ar interesa si temeiuri de drept .Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 18:06, 2 Mai 2012
In cazul in care s-a deschis procedura insolventei nu mai poate continua executarea.
Chiar daca titlul este definitiv si irevocabil pri respingerea recursului tertului poprit ,instanta stabilind ca la data instituirii popririi de catre executor judecatoresc ,tertul trebuia sa consemneze in termen de 15 zilee suma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu hotarare definitiva dar nu irevocabila ClaudiaN ClaudiaN Societatea poate pune poprire pe salariul angajatului in baza unui titlu executoriu (hotararea de fond in litigii de munca) daca acesta nu este si irevocabil? ... (vezi toată discuția)
Executarea tertului poprit stelian67 stelian67 Am obtinut in instanta pe bza unui titlu executoriu impotriva unei societati (o voi numiA) o validare a popririi in mina tertului ,o alta societate (pe care o ... (vezi toată discuția)