avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil

Buna ziua
As dori sa stiu daca beneficiez de concediu crestere copil din ianuarie 2009, in situatia in care am contract de munca doar cu 2 h din ianuarie 2008.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 11:21, 4 Decembrie 2008
Nu conteaza ca ati lucrat cu norma intreaga sau cu 1/2 norma, important este sa se realizeze venituri supuse impozitului pe venit timp de 12 luni anterior nasterii copilului si se poate beneficia de indemnizatie si concediu pentru crestere si ingrijire copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc daca am fost angajata cu 2h/zi? monyca_moldovan monyca_moldovan Buna ziua, am o intrebare, sunt angajata cu 2 ore din 2007, iar anul acesata in decembrie o sa am un copil, o sa beneficiez de ajutorul pentru ingrijire ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil carmen_ana carmen_ana Buna ziua! Am si eu cateva intrebari. S-a discutat despre aceasta problema dar in fiecare caz sunt cateva probleme. V-as ruga sa imi raspundeti daca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mama de 85% Ailin_ro Ailin_ro Buna ziua! Precizez ca sunt angajata la o firma din 5 mai 2008, am nascut pe 27 aprilie 2009 , vreau sa stiu daca pot beneficia indemnizatia de 85%. ... (vezi toată discuția)