avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces dubios !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces dubios !

Buna ziua,

In dimineata asta sunt pus pe intrebari si v-as fi recunoscator pentru raspunsuri:
am un proces cu un domn care face parte dintr-o grupare care "imprumuta" terenuri (ca sa nu zic ca fura), acum domnul respectiv este retinut de vreo 4 luni, tot il ascund unii din 30 in 30 de zile.
Intrebarea mea este : cum pot profita eu de problema lui, tinand cont ca el este "ascuns" pentru acelasi motiv fals, uz de fals etc !??
Desi va exprimati destul de ,,codificat,, , intrebarea dvs. sugereaza ca ati dori sa depuneti si dvs. plangere impotriva acestui domn.
Daca ati fost victima uneia dintre infractiuni, depuneti plangere,este simplu.Insa trebuie sa va dovediti sustinerile prin probe.
Iar la infractiunile penrtru care este deja ,,ascuns, , daca se va dovedi vinovatia faptuitorului, se va mai adauga una, care va fi concurenta cu cealalta ( sau celelalte), savarsite de acea persoana.
Daca insa nu este vorba despre asa ceva, si doar sunteti parte intr-un dosar civil cu acel domn , fara legatura cu procesul penal al acestuia, nu prea aveti cum sa profitati.
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de plata falsificat!! allexx allexx speta:asociatul unei firme a falsificat ordinul de plata si l-a trimis prin fax firmei partenere,determinand soferul acesteia sa descarce marfa.Mai exact,a ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat o sumă de bani unui fost coleg care mă tot amână cu restituirea. ce e de făcut? inginerie inginerie Buna, va rog sa ma ajutati cumva, anul trecut am oferit 400 de lei imprumut unui coleg de munca din care mi-a restituit 200 de lei dupa o saptamana doua iar in ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere plangere penala wolfususro wolfususro Am deschis o actiune impotriva fostului angajator pentru concediere ilegala. In acel proces civil am invocat, printre altele, faptul ca s-a semnat in fals ... (vezi toată discuția)