pr0pritar legea18/1991 bunica mea-mostenitori unchii si matusele care au depus cererea in termen si erau suprvetuitori,mama ffind decedata din 1977 si inca o matusa(sora a mamei mele),noi copii supravietuitori si mostentori nu am depus cerere ,legea 18/1991 in termenul prevazut de legea .si am depus cererea dupa 3 ani de zile(este vorba de 3ha si 0800mp..extravilan).acestia impartinduse la 4 copii ai defuctei(bunica)iar mama mea si inca o matusa erau decedate din anul 1977,revenid fiecarui cite un pogon si jumatate iar celui mai mare din frate+0 800mp...mai avem vreo cale de atac prevazuta de lege...tin sa mentionez ca mai exista inca 1000 de mp intravilan care cei 4 frati au renutat in favoarea unui frate prin intelegere verbala(fara acte legale)... Mentionez ca nu s-a facut succesiune dupa moartea bunici(decedata in 1980).............Multumesc, anticipat penru raspuns
Legea 18/91
karina_rose
Buna ziua .In anul 91 cand s-a dat legea 18/91 cererea pentru pamantul de la CAP a fost depusa de 4 frati din 6 , ceilalti 2 fiind decedati la data ... (vezi toată discuția)