avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ref . L333/2003 art 27 alin 4
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ref . L333/2003 art 27 alin 4

Este obligatoriu ca o societate privata care depune banii din incasari de mica valoare sa isi doteze masina cu caseta metalica si inchidere centralizata si sistem de alarma( CONF L 333/2003 art 27 alin 4si art 61 lit B), chiar daca persoana a fost insotita la banca?
Am primit o astfel de amenda in suma de 2.000 ron de la IPJ , FARA NICI MACAR UN AVERTISMENT.
As dori sa fac conestatie la prezentul proces verbal de amenda.Ce ma Sfatuiti?
Va multumesc anticipat.
Alexandra
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 14:33, 4 Decembrie 2008
Da, asa este, este obligatoriu.
Si se da amenda.

Eu am avut multe cazuri in care victimele furturilor sau societati pradate au primit amenda deoarece nu au asigurat spatiile de depozitare, nu au avut alarma sau paza.

Deci si amendati si cu banii luati !

Alberto Kurtyan
INSA AU DREPTUL AG DE POLITIE SA TE URMARESCA IN INCINTA INSTITUTIEI BANCARE SA VADA DACA DEPUN BANI LA CASIERIE SI SA TE ASTEPTE AFARA SA VADA CU CE MASINA ESTI.
CUM POT FACE CONTESTATIE LA ACEST PROCES VERBAL DE AMENDA?
VA MULTUMESC
Va rog nu scrieti cu majuscule, este o incalcare a regulamentului de postare. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendare asociatie elevic elevic Presedintele asociatiei noastre a fost amendat de catre, politia de sector,cu suma de 2000 lei conform art. 52 lit.E ; art.60 lit.F;art.61 lit.B, din Legea ... (vezi toată discuția)
Amenda Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci se poate inregistra in contabilitate amenda luata de un angajat pe baza pocesului verbal?...asta dupa noul OG34/2009. se precizeaza despre combustibil , ... (vezi toată discuția)
Interpretare legea 333/2003 von pruth von pruth Bună seara ! Am o întrebare legată legea 333/2003. Poliţia din localitate (rurală) încearcă să mă oblige să-mi montez, citez : \" gratii metalice ... (vezi toată discuția)