avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere sau .. ce ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere sau .. ce ?

Pe data de 5 aprilie, pisica mea a cazut de la etajul 5 si a spart luneta unei masini, parcata in fata blocului. In seara zilei cu pricina, suna la usa mea niste vecini care ma intreaba daca am pisica si mi-o arata intr-un colt, in scara blocului.

Astazi, 20 aprilie, am mers cu pisica la medic (cabinet la scara blocului) unde ma opreste un domn care spune ca pisica pe care o aveam in brate a cazut pe masina lui si i-a spart luneta. Eu aveam pisica infasurata cu un capot, el m-a oprit, s-a uitat la pisica si mi-a spus ca el a vazut-o si ca ea e pisica ce i-a cazut pe luneta. Eu, speriata, am incercat sa ii spun alta poveste, moment in care el mi-a spus ca are martori si ca nu ar vrea sa ajungem la politie. M-a intrebat la ce apartament stau si ca o sa treaca mai tarziu pe la mine.

Mentionez ca masina era o dacia solenza si ca domnul nu e vecin in bloc cu mine.

Ce ar trebui sa fac ? Ce sa ii spun ? Ce se poate intampla ?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
ContSters240593, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters240593 , utilizator 17:42, 20 Aprilie 2012
Nu faceti nimic. Nu raspundeti la eventualele "invitatii" ale individului de a va intalni pentru a "discuta" pe tema data. Nu sunt probe certe, astfel dupa cum am spus initial. Din 05.04.2012 si pana acum in 20.04.2012, trebuia sa fiti citata la sectia de politie de care apartineti pentru un "interviu". In locul pisicii, putea sa fie o oala cu sarmale, sau orice altceva. Asa ca nu va ma faceti atatea probleme
Va multumesc mult ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni proprietar pisica Alexandra.A. Alexandra.A. Buna ziua, Detin o pisica de aprox 5 ani,este ingrijita si sterilizata. Pisica nu sta doar in casa, mai iese si afara dar avem grija sa mergem sa o luam sa nu ... (vezi toată discuția)
Bună. am o întrebare. ce pot face in cazul in care pisica vecinului ... Aolys Aolys Bună. Am o întrebare. Ce pot face in cazul in care pisica vecinului îmi intră în casă și îmi atacă pisica și pe mine însumi lăsând răni? Pisica ... (vezi toată discuția)
Vecin zgomotos cristina2008 cristina2008 Mama mea este in varsta de 82 de ani si locuieste la bloc. Are mereu probleme cu vecina de deasupra, in sensul ca aceasta face zgomote la ore la care oamenii ... (vezi toată discuția)