avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin zgomotos
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin zgomotos

Mama mea este in varsta de 82 de ani si locuieste la bloc. Are mereu probleme cu vecina de deasupra, in sensul ca aceasta face zgomote la ore la care oamenii obisnuiti se odihnesc, are vreo 5 caini care latra la orice zgomot, Desi a facut sesizare la administratorul blocului, acesta i-a spus ca nu poate lua nicio masura impotriva acestei vecine. S-a adresat si la sectia de politie, iar agentul a sfatuit-o sa se adreseze instantei. Ce fel de actiune ar trebui promovata? Civila, penala? Ce obiect? Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristina2008 , utilizator 16:18, 6 Februarie 2018
Actiunea este una civila, / raspundere civila pentru prejudiciul cauzat de animale sau de lucruri. Raspunderea pentru prejudiciile cauzate de animale- Proprietarul unui animal sau cel care se serveste de el, raspunde independent de orice culpa, de prejudiciul cauzat de animal, chiar daca acesta a scapat de sub paza sa.
Multumesc. Asta pentru animale, iar pentru zgomotele produse de oameni?
Urmeaza sa plateasca taxa de timbru pentru suma ceruta ca despagubire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cainele vecinului MAndrea MAndrea Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru urmatoarea situatie: Casa comuna 5 ap cu acces comun (servitute de trecere), unul dintre vecinii casei are un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ ... stefan.nita stefan.nita Buna ziua, Vin catre dvs. cu o intrebare privind sanctiunile/ masurile pe care le poate lua o autoritate privind speta de mai jos: Intr-un complex de ... (vezi toată discuția)