avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reconvenþionalã la contestaþie la executare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reconvenþionalã la contestaþie la executare pentru despãgubiri?

Cerere reconvenţională pentru a solicita despăgubiri în cazul exercitării cu rea-credinţă a contestaţiei la executare?
Am calitatea de intimat într-un dosar, având ca obiect contestaţie la executare, formulată de debitor, într-un dosar execuţional.
Pentru a putea solicita instanţei, obligarea contestatorului, în cazul în care va fi respinsă contestaţiei la executare formulată de acesta, la plata unor despăgubiri pentru pagubele cauzate prin întârzierea executării, ori obligarea la plata unei amenzi, potrivit disp.art.404 alin.2 C.p.civilă, trebuie să formulez cerere reconvenţională, ori pot preciza această solicitare şi în cadrul întâmpinării ce urmează să depun la dosarul cauzei? Mulţumesc

Alte discuții în legătură

Greseala executor ioanandrei ioanandrei am cerut executarea silita a unei persoane printr-un executor judecatoresc platind onorariul cuvenit iar acesta nu a citit suficient dispozitivul gresind ... (vezi toată discuția)
Executare silita liliabh liliabh in cazul in care la primarie mi s-a trimis din partea bancii unde am ramas cu un credit neachitat,sechestru pe bunuri,care e urmatoare ... (vezi toată discuția)
Amendarea contestatorului ContSters139791 ContSters139791 Buna ziua Am urmatoarea speta, respective se doreste amendarea contestatorului, in cazul executarii silite :Art. 719 : Efectele soluţionării contestaţiei ... (vezi toată discuția)