avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

in cazul in care la primarie mi s-a trimis din partea bancii unde am ramas cu un credit neachitat,sechestru pe bunuri,care e urmatoare procedura,proces,etc.pt.executare silita/ am doar o masina din 97 pe numele meu,ce pot sa fac sa aman executarea silita?care sunt procedurile pina la achitarea creditului?
Cel mai recent răspuns: liliabh , utilizator 16:43, 24 Mai 2011
aveti parghii legale prin care sa amanati executarea silita. in primul rand trebuie sa faceti contestatie la executare, prin care sa cereti si suspendarea actelor de executare pana la solutionarea contestatiei. in paralel, pe calea ordonantei presedintiale, solicitati suspendarea actelor de executare
liliabh a scris:

in cazul in care la primarie mi s-a trimis din partea bancii unde am ramas cu un credit neachitat,sechestru pe bunuri,care e urmatoare procedura,proces,etc.pt.executare silita/ am doar o masina din 97 pe numele meu,ce pot sa fac sa aman executarea silita?care sunt procedurile pina la achitarea creditului?

neculafabian a scris:
aveti parghii legale prin care sa amanati executarea silita. in primul rand trebuie sa faceti contestatie la executare, prin care sa cereti si suspendarea actelor de executare pana la solutionarea contestatiei. in paralel, pe calea ordonantei presedintiale, solicitati suspendarea actelor de executare

Puteti formula contestatie la executarea silita dar...mare grija pentru ca riscati o crestere a sumei datorate, ca sa nu mai amintim despre disp. art.404 C.proc.civ. (2) "In cazul respingerii contestatiei, contestatorul poate fi obligat, la cerere, la despagubiri pentru pagubele cauzate prin intarzierea executarii, iar cand contestatia a fost exercitata cu rea-credinta, el va fi obligat si la plata unei amenzi de la 50 lei la 700 lei."
IN CAZUL IN CARE LA CONTESTATIE AS ANEXA UN CERTIFICAT MEDICAL CA IN PERIOADA IN CARE AM LUT CREDITUL AM SUFERIT SA ZICEM O TULBURARE BIPOLARA CU,COMPONENTA DEPRESIVA,M-AR AJUTA?
CUM SI UNDE SA MA ADRESEZ PENTRU ORDONANTA PRESIDENTIALA?
VA MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare - mare rugaminte bamsel bamsel Buna Ziua, Am o MARE rugaminte la voi Am adjudecat la o licitatie in data de 9 Feb tinuta la BEJ un apartament. Executarea silita a debitorului s-a facut ... (vezi toată discuția)
împiedicare executare silitã danutciob danutciob Pot să fac plângere penală împotriva fostei soţii? Deoarece nu vrea să-mi dea cei 10000 de EU obţinuţi prin hot. def. şi irev. ca partaj la apartament ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii aspara aspara Care sunt motivele pentru care s-ar putea solicita intoarcerea executarii ? (vezi toată discuția)