Buna ziua va adresez urmatoarea intrebare: daca lucrez cu contract de mandat cu un broker de asigurari cum sa fac sa imi deschid un stand cu asigurari al meu pentru care sa imi platesc singur chiria dar sa inchei asigurari pe firma de brokeraj cu care am contract? pot sa inchiriez pe persoana fizica standul, stie cineva care este procedura? Va multuimesc anticipat pentru raspunsuri celor care ma pot ajuta.
Trebuie initial sa faceti un calcul sa vedeti daca se merita.Sunt asemenea stand-uri in marile centre comerciale la care chiriile sunt de sute de euro lunar, iar inchirierea unui spatiu de minim 20 mp costa de asemenea cateva sute de euro.Va trebui sa incheiati asigurari de minim 20.000 ron lunar ca sa scoateti cheltuiala si sa mai va ramana ceva, ceea ce este foarte greu.Acum depinde si ce portofoliu aveti si de cand activati in domeniu.Parerea mea este ca nu se merita, mai bine lucrati de acasa pe cont propriu prin acel broker, fara a va asuma responsabilitatea sa luati in chirie un spatiu.