avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... intelegere civila pentru cedare spatiu contra reparatii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

intelegere civila pentru cedare spatiu contra reparatii

Sigur ca aceasta intelegere va cuprinde sume estimative ce privesc lucrarile de amenajare.
In acest caz este necesara si incheierea unui contract de inchiriere sau poate fi considerat un schimb de servicii?
Cel mai recent răspuns: drov , utilizator 10:20, 24 Aprilie 2012
Intre persoane fizice sau juridice se incheie contract?
Intre persoane fizice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu reparatiile sau investitii emilia68 emilia68 Buna seara. Daca puteti sa ma ajutati in urmatoarea problema: O societate are incheiat un contract de comodat pe 5 ani cu o persoana fizica pentru un spatiu ... (vezi toată discuția)
Investitii locatar astoria astoria buna seara intentionez sa inchiriez o cladire de la o unitate a statului care necesita imbunatatiri. as vrea sa fac eu aceste imbunatatiri in schimbul unei ... (vezi toată discuția)
Inchirieri bunuri personale / declaratii de venit catalin.cristian catalin.cristian Buna ziua, salutare tuturor, sunt nou pe aici, nu stiu foarte multe despre acest forum al site-ului avocatnet.ro. #-o Am nevoie de suport si informatii ... (vezi toată discuția)