avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartea de munca

Sint plecata de 20 ani din Romania. De unde si cum imi pot recupera cartea de munca.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 22 Aprilie 2012
Trebuie sa incercati sa dati de urma ultimului angajator la care s-ar putea sa fie. Daca ultimul angajator a fost o societate de stat, sau fosta de stat ar trebui sa fie la aceasta. Daca insa a fost un SRL ar putea fi fie la firma, fie la ITM. O alta varianta ar fi sa incercati la ITM la care era arondat ultimul angajator. Mult succes!
In urma cu 20 de ani , ITM-ul nici nu era infiintat ...prin urmare, trimiteti degeaba userul la aceasta institutie ...

Carnetul de Munca trebuie cautat la fostul angajator care daca este de stat atunci fie va adresati acestuia daca mai exista, fie Arhivelor Nationale , fie societatii care a preluat arhiva acestuia ...

Unde ati lasat ultima data carnetul de munca si cine a fost ultimul dvs angajator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca pierdut anca_diana anca_diana stiti cumva ce poate face cineva care e plecat din tara din 1991 si care a avut carte de munca dar pe care a ratacit-o pentru a-si putea inregistra un contract ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca adragan964 adragan964 Buna seara tuturor,ultima firma la care am lucrat a inchis si mi-au spus sa merg la ITM Bucuresti sa-mi iau cartea de munca(asta in1997).Am fost de mai multe ... (vezi toată discuția)