Ma puteti ajuta cu un motiv intemeiat - doar dpdv al legii - pentru a avea sense de admitere a cererii de preschimbare termen?
Am primit termen la sfarsitul lui decembrie 2012 pentru o cerere privind plata retroactivă a indemnizaţiei pentru creşterea celui de-al II-lea copil născut din sarcină gemelară.
Multumesc.
Numai dvs. cunoasteti motivele pentru care doriti prescrimbarea termenului ne solicitati sa le inventam noi . Probabil ca nu aveti posibilitati materiale sa cresteti copiii si sanatatea si viata acestora le este periclitata pentru ca nu le puteti asigura traiul zilnic si hrana .
Am spus din pct de vedere legal, nu personal si cu atat mai putin nu am cerut sa inventati ceva...
De ex.: in cpc exista o prevedere la judecarea de urgenta si cu precadere a contestatiei la executare. Asta am avut in vedere..
O sa revad legea contenciosului administrativ sau..altceva.
Singura prevedere legala este art. 17, alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ: cererile adresate instantei se judeca de urgenta si cu precadere in sedinta publica, in completul stabilit de lege. Eu, daca as fi in locul dvs., as lua in considerare si ceea ce a spus doamna avocat.