avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Motiv cerere preschimbare termen contencios ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Motiv cerere preschimbare termen contencios administrativ

Ma puteti ajuta cu un motiv intemeiat - doar dpdv al legii - pentru a avea sense de admitere a cererii de preschimbare termen?
Am primit termen la sfarsitul lui decembrie 2012 pentru o cerere privind plata retroactivă a indemnizaţiei pentru creşterea celui de-al II-lea copil născut din sarcină gemelară.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:32, 22 Aprilie 2012
Numai dvs. cunoasteti motivele pentru care doriti prescrimbarea termenului ne solicitati sa le inventam noi . Probabil ca nu aveti posibilitati materiale sa cresteti copiii si sanatatea si viata acestora le este periclitata pentru ca nu le puteti asigura traiul zilnic si hrana .
Am spus din pct de vedere legal, nu personal si cu atat mai putin nu am cerut sa inventati ceva...
De ex.: in cpc exista o prevedere la judecarea de urgenta si cu precadere a contestatiei la executare. Asta am avut in vedere..

O sa revad legea contenciosului administrativ sau..altceva.
Singura prevedere legala este art. 17, alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ: cererile adresate instantei se judeca de urgenta si cu precadere in sedinta publica, in completul stabilit de lege. Eu, daca as fi in locul dvs., as lua in considerare si ceea ce a spus doamna avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecarea cu celeritate ContSters136493 ContSters136493 Ce este judecarea cu celeritate,in ce cazuri se poate invoca? (vezi toată discuția)
Preschimbare termen recurs adrianef adrianef Daca am facut o solicitare de preschimbare termen de recurs, in temeiul art. 20 alin. (2) din Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004 conform caruia ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termenului de judecata -competenta de solutionare a cererii!!! CCCccc CCCccc Speta este urmatoarea: Reclamantii intr-un dosar au depus o cerere de preschimbare a primului termen de judecata. Eu ca reprezentant al paratei m-am opus ... (vezi toată discuția)