avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Hristos a inviat!In urma unui partaj cei doi copii au obtinut impreuna cu mama un lot in indiviziune .Ulterior copii au fost increintati spre crestere si educare bunicilor . Pot acum bunicii sa introduca in numele copiilor o actiune de iesire din indiviziune deoarece mama nu administreaza corect bunurile aflate in indiviziune?Li se vor institui curatela sau ii pot reprezenta buniciii?#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: psam , utilizator 22:10, 10 Mai 2012
bunicii le/au fost incredintati spre crestere insa nu sunt reprezentanti legali

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curator andryzs andryzs Cine are dreptul de a incredinta 2 femei (cu certificat tip handicap mintal,parintii decedati, boli sechelare etc.) unui curator? Curatorul poate sa fie ... (vezi toată discuția)
Minor psam psam Buna ,minorul de 14 ani poate solicita iesirea din indiviziune ,este un act de administrare? (vezi toată discuția)
Moștenirea minorilor: în ce condiții are curatorul special acces la conturile lor bancare? cosming2018 cosming2018 Buna ziua, Am o intrebare, si am nevoie de indicatii, de la cineva care cunoste bine legea si sa imi raspunda pe articole de lege. Cineva care s-a ... (vezi toată discuția)