avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civil

Buna, sunt studenta la drept anul 1 si am de facut un proiect la drept civil despre nulitatea relativa a actului juridic. Partea teoretica am realizat-o, dar la partea practica nu stiu ce sa fac, am nevoie de cateva litigii, ca si exemple.
Daca ma puteti ajuta...
Cel mai recent răspuns: CristinaSimona , utilizator 19:13, 21 Aprilie 2012
Cauta pe net jurisprudenta , hotarari judecatoresti de nulitatea actului sau pe portalul instantelor de judecata .
mergeti pana la libraria din cadrul palatului de justitie si cautati acolo in culegerile de practica judiciara publicate. va pot ajuta cei de acolo sa faceti si Xerox
Multumesc frumos! Voi incerca luni la Palatul de Justitie din oras, poate gaesc ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articole recente Leena Leena Buna ziua Ma puteti ajuta va rog frumos cu niste articole/carti recente pe infractiunile contra patrimoniului? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cum pot avea acces la hotãrârile judecãtoreºti pronunþate de instanþe? imbroserv imbroserv Pot sa folosesc in redactarea unei intampinari ca practica judiciara solutiile date in alte dosare daca acestea sunt favorabile mie? Cum pot avea acces la ... (vezi toată discuția)
Consultare practica tribunal aidu aidu Va rog mult sa ma ajutati: am depus la arhiva tribunalului cerere sa consult cateva hotarari pronuntate de tribunal in unele dosare. Functionarii de acolo au ... (vezi toată discuția)