as dori informatii despre procedurile legale de recuperare a pensiei de intretinere din Germania unde tatal locuieste legal si are un contract de munca pe perioada nedeterminata. Exista o sentinta definitiva si irevocabila pentru cuantumul pensiei de intretinere stabilit la 25% din venitul sau net.
Timp de 3 ani a platit 10% din salariu sau, iar in prezent, fiindca "asa are el chef" nu mai vireaza pensia de intretinere.
Ii cunosc adresa de domiciliu, adresa locului de munca, dar nu prea stiu cui sa ma adresez pentru solutionare.
Multumesc pentru informatii!
Am parcus textul Regulamentului si voi pune in aplicare aceasta procedura pentru a avea o solutie cu titlu....permanent, respectiv a nu mai sta luna de luna la dispozitia si "cheful" tatalui.
Apel
katykati
Buna seara din nou .Dupa formularea apelului cat timp mai dureaza pana se rescrie hotararea si dupa aceasta ea sa devina irevocabila ? La fel se asteapta 30 de ... (vezi toată discuția)
Abandon
Borza
Buna,
vreau sa stiu daca in cazul condamnarii cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei(1 an) pentru abandon daca este obligatoriu plata sumei ... (vezi toată discuția)