avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA,SRL,SAU II
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA,SRL,SAU II

Nu vreau sa fiu plictisitor dar am o problema.
VREAU SA MI DESCHID UN BAR SI UN MAGAZIN MIXT. Care este calea de urmat si ce este mai bine de facut PAF(daca se poate) ,SRL sau II.cu PFA pot detine mai multe coduri CAEN (43,56,4711, 92) multumes pentu raspunsuri

Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:38, 24 Aprilie 2012
Ar fi recomandabil, pentru activitatile pe care ati spus ca vreti sa le faceti, sa constituiti o S.R.L. Puteti avea un obiect de activitate principale si mai multe secundare, diferite de cel principal. La PFA si II trebuie sa faceti dovada ca detineti pregatirea profesionala pentru a exercita activitate comerciala, la S.R.L. nu se cere.
multumesc pt raspuns.
daca fac SRL ( pt construire interior bar si dotari, asta pentru recuperarea investitiei) pot apoi sa l inchiriez la PFA
Ca un P.F.A. sa desfasoare activitati de vanzare trebuie sa dovedeasca ca are pregatirea profesionala necesara sau experienta profesionala necesara. Este o conditie de constituire a P.F.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este mai convenabil firma sau pfa SGFLORIN SGFLORIN Nu vreau sa fiu plictisitor dar am o problema. VREAU SA MI DESCHID UN BAR SI UN MAGAZIN MIXT. Care este calea de urmat si ce este mai bine de facut PAF(daca ... (vezi toată discuția)
Sediu pfa la aceiasi adresa la care are sediul un srl? adela05 adela05 1. Pot sa am sediul unui PFA la aceiasi adresa la care are sediul un SRL? 2. La PFA am nevoie de capital social? Dar de act constitutiv? 3. La PFA sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare p.f.a ContSters236592 ContSters236592 Buna seara, am un s.r.l pe domeniu imobiliare insa ma tot gandesc sa trec pe P.F.A. Care sunt taxele, cotizatiile pt. P.F.A? si i-mi trebui un anumit curs ... (vezi toată discuția)